Kampi Veror BONEVET

Kampet Verore

Kampet verore janë javë eksplorimi dhe argëtimi të mbushura me aktivitete kulturore dhe edukative. Gjatë këtyre kampeve fëmijët do të kenë mundësi të zhvillojnë kreativitetin dhe duke punuar në grupe të sjellin idetë e tyre në realitet.

Të ekspozuar në teknologji dhe në ambient kreativ, fëmijët do të krijojnë lojëra të ndryshme, zgjidhin probleme dhe do të ngrisin aftësitë e tyre sociale dhe të buta.

Krijime

Me qenë pjesë e Kampeve Verore në BONEVET do të thotë të ndërtosh dhe krijosh projekte interesant dhe kreative.Çdo ditë do të mësosh për kultura të ndryshme në botë, do të krijosh shoqërinë më të mirë dhe do të garosh në lojërat e krijmet e veprave më me ngjyra të verës.

Lojëra

Çdo ditë e kampit është e mbushur me lojëra e aktivitete argëtuese. Lojërat janë shumë interesante e dinamike, gjithëherë me qëllimin për tu argëtuar, për të qeshur dhe për të kaluar momente të lumtura së bashku.

Bëhu edhe ti pjesë e Kampeve Verore!

Shiko më poshtë kampet e vitit 2021 për moshat 6 – 9 dhe 10-14 vjeç.

Çmimi për një Kamp Veror është 80 euro. 
Çmimi për një Kamp Veror është 60 euro.

Vërejtje: Nuk lejohet zgjedhja e më shumë se tre (3) kampeve verore.

198

krijues ishin pjesë e
Kampeve Verore BONEVET në vitin 2018

99

kampist ishin pjesë e Kampeve Verore BONEVET Gjakova në vitin 2018

99

kampist ishin pjesë e Kampeve Verore BONEVET Prishtina në vitin 2018

A të pëlqej Kampi Veror? Atëhere shpërndaje në rrjetin tënd social, t’a shohin edhe shokët e tu gjithçka çka ndodh në kamp!

Shpërndaje në rrjetet sociale!